Malin

Chefsveterinär
Inriktning: ultraljud, intermedicin, kardiologi
08-333760
Malin har flera års erfarenhet av smådjursvård och har jobbat här på kliniken sedan uppstart i januari/februari 2019. Via vidareutbildningar i Sverige och internationellt har Malin utökad kompetens inom ultraljudsdiagnostik främst gällande ultraljud av buk samt hjärta. För närvarande är hon under utbildning för att få Certificate of Small Animal Veterinary Practice in Cardiology. Malin möter ni framförallt på vår poliklinikavdelning där hon tar emot patienter i behov av medicinska utredningar.

Morteza

Veterinär
Inriktning: kirurgi, ortopedi, odontologi
08-333760
Morteza har arbetat på kliniken sedan uppstart och är en kunniga kirurg med flera års erfarenhet inom kirurgi och tandvård. Utöver omfattande praktisk erfarenhet har han via externa kurser vidareutbildat sig inom kirurgi och hältdiagnostik. På kliniken utför Morteza alltifrån enkla operativa ingrepp till mer avancerad kirurgi som exempelvis korsbandsoperationer och operationer för att åtgärda patellaluxationer. Morteza hittar ni inte enbart inne på operationsavdelning utan även på vår poliklinikavdelning.  På fritiden ägnar Morteza mycket tid åt äventyrscykling.

Kim

Veterinär
Inriktning: kirurgi, ortopedi, akutdjursjukvård
08-333760
Kim började jobba hos oss hos i augusti (2019) efter flera år på Regionsdjursjukhuset Bagarmossen. Han har mångårig erfarenhet av akutdjursjukvård, kirurgi samt internmedicin och är under utbildning till specialist inom hundens och kattens sjukdomar. Kim jobbar mestadels inne på vår operationsavdelning men återfinns även på poliklinikavdelningen där han gärna tar sig an patienter i behov av hältdiagnostik. Kim är bosatt i Stockholm med familj och på fritiden tar han gärna en cykeltur i skogen tillsammans med sin Irländska terrier Ziggy.

Ann

Veterinär
Inriktning: internmedicin
Ann är i grunden utbildad jurist som efter flera år inom yrket valde att omskola sig till veterinär. Ann kommer att börja jobba hos oss i oktober efter avslutad tjänst på en smådjursklinik i Norrtälje. Ni kommer att möta Ann inne på vår poliklinikavdelning.  Förutom veterinärmedicin riktat till smådjur brinner hon för viltmedicin. Med detta intresse i bagaget försöker hon ta sig iväg till Afrika så ofta hon kan. Fritiden ägnar Ann gärna åt intressen såsom hästar, träning och hemma har hon en katt.

Michelle

Djurvårdare Nivå 2
Michelle är utbildad djurvårdare på nivå 2 och har jobbat här på kliniken sedan uppstart. Michelle rör sig mellan avdelningarna där hon assisterar vid undersökningar/behandlingar. Ni kommer framförallt att träffa henne inne på vår poliklinikavdelning. Med ett stort djurintresse och flera års yrkeserfarenhet som djurvårdare är Michelle mån om att få djuren att känna sig trygga här på kliniken. Hemma har hon två hundar, Sammet och Svea samt två katter, Melodi och Zlatan. Hon har tidigare även tagit hand om reptiler och gnagare.

Louise

Djurvårdare Nivå 2
Louise är utbildad djurvårdare på nivå 2 och har jobbat här på kliniken sedan uppstart. Louise träffar ni framförallt i vår reception men även inne på polikliniken. Hon brinner för djurens välmående och finns tillgänglig för rådgivning kring ämnen såsom foder och beteenden. Innan Louise började sin tjänst här på kliniken hade hon bland annat jobbat på Strömsholms djursjukhus, en djurpark och som djurvårdslärare på Realgymnasiet i Eskilstuna Hemma har Louise sällskap av två katter som heter Tiger och Lejon.

Nadya

Tf. Djursjukskötare
Nadya har arbetat här som tillförordnad djursjukskötare sedan kliniken officiellt slog upp dörrarna. Nadya hittar ni inne på operationsavdelningen där hon med stort engagemang tar hand om våra operationspatienter. Med grundutbildningar som bland annat djurvårdare och hundterapeut läser hon nu sista året på djursjukskötarutbildningen på SLU. Nadya har flera års arbetslivserfarenhet inom såväl humanvården samt olika djurrelaterade yrken. Nadya har alltid sett till att omge sig av djur, stora som små. Tillsammans med sambon planerar hon att så småningom välkomna 2 katter till familjen.

Tove

Djurvårdare D9
Tove är djurvårdare på nivå 2 och började jobba hos oss i augusti (2019). Tove kommer ni bland annat att träffa på i receptionen och inne på poliklinikavdelningen. Med erfarenhet som instruktör på ett djurgymnasium och flera år som djurvårdare, nu senast på Evidesia djurkliniken Roslagstull, är hon van att hantera olika typer av djur. Tove är väldigt mån om göra besöket så trivsamt som möjligt för både djur och djurägare. Hemma har hon sällskap av jaktlabradoren Shanti som hon längre fram hoppas kunna hitta en kompis till.