Malin Rasmusson

Chefsveterinär
Inriktning: ultraljud, intermedicin, kardiologi
08-333760
Malin har flera års erfarenhet av smådjursvård. Malin vidareutbildar sig kontinuerligt i Sverige och internationellt inom Ultraljudsdiagnostik. Hon är under utbildning för att få Certificate of Small Animal Veterinary Practice in Cardiology. Hon är speciellt inriktad på ultraljud av buk samt hjärta. Henne kommer du framförallt möta på vår poliklinikavdelning.

Morteza Asghary

Veterinär
Inriktning: kirurgi, ortopedi, odontologi
08-333760
Morteza är vår kunniga kirurg med flera års erfarenhet inom kirurgi och tandvård. Han har gått flertal externa kurser inom hältdiagnostik, kirurgi och kan hjälpa till med både avancerade och enklare ingrepp. Han utför även korsbandsoperationer och åtgärdar patella luxationer.

Michelle Andersson

Djurvårdare Nivå 2
Jag heter Michelle och är djurvårdare på nivå 2. På kliniken flyttar jag runt mellan avdelningarna och assisterar vid undersökningar/behandlingar. Jag är utbildad djurvårdare och har sedan dess jobbat 4,5 år på djurklinik. Har alltid haft ett stort djurintresse och kan inte tänka mig att jobba med någonting annat. Mitt fokus ligger på att få djuren att känna sig trygga här på kliniken. Hemma har jag två hundar, Sammet och Svea samt två katter, Melodi och Zlatan. Jag har även tagit hand om exempelvis reptiler och gnagare.

Louise Lionell

Djurvårdare Nivå 2
Jag heter Louise och är djurvårdare på nivå 2. Mig träffar ni framförallt i receptionen där jag tar hand om våra kunder och erbjuder foderrådgivning. Jag brinner för djurens välmående. Ämnen som foder och beteende ligger mig extra varmt om hjärtat. Har tidigare jobbat på Strömsholms djursjukhus, djurpark och som djurvårdslärare på Realgymnasiet i Eskilstuna. Jag är mycket djurvan och har själv två katter hemma som heter Tiger och Lejon.

Nadya Blom

Tf. Djursjukskötare
Nadya heter jag och jobbar som tillförordnad djursjukskötare. Mig hittar ni inne på operation där jag med stort engagemang tar hand om våra operationspatienter. Med grundutbildningar som bland annat djurvårdare och hundterapeut läser jag nu sista året på djursjukskötarutbildningen på SLU. Jag har flera års arbetslivserfarenhet inom såväl humanvården samt olika djurrelaterade yrken. Med ett stort intresse för djuromvårdnad och anestesiologi känns operationsavdelningen som hemma. Jag har sedan barnsben alltid sett till att omge mig av djur, stora som små, och är därför van att hantera olika djurslag.